Odjel za psihologiju poziva na 17. Tjedan psihologije i proslavu 45. godišnjice

Nastavnici i studenti Odjela za psihologiju, s kolegama drugih sastavnica Sveučilišta, i ove godine organiziraju 17. Tjedan psihologije, na kojem provode niz aktivnosti usmjerenih prema široj društvenoj zajednici, sa svrhom promoviranja psihologije kao znanosti i struke.

U okviru ovogodišnjeg Tjedna psihologije Odjel će proslaviti 45. rođendan i to na novoj adresi – u zgradi SEP (stara Tehnička škola), gdje se nakon 45 godina preselio.

– Među brojnim aktivnostima za učenike, studente i zainteresiranu javnost izdvajamo radionicu „Povežimo se s obližnjim parkovima“ u Perivoju kraljice Jelene Madijevke 20. veljače,  proslavu 45. godišnjice Odjela za psihologiju uz promociju knjige „Pandemija i ja“ 21. veljače, „Kavu s psihologom“, razgovor s kliničkim psihologom i druženje 23. veljače u zgradi SEP… Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže našoj proslavi rođendana i aktivnostima koje ih zanimaju u razdoblju od 12.2. do 6.3., te da nas posjete u našim novim prostorima, najavili su s Odjela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...