U Zadru od 14. do 17. ožujka 26. Međunarodni susret maslinara i uljara Noćnjak 2024.

26. Međunarodni susret maslinara i uljara Noćnjak 2024. održat će se od 14. do 17. ožujka 2024. u hotelu Kolovare u Zadru.

Ocjenjivanje dostavljenih uzoraka maslinovih ulja i proizvoda od masline proizvodi se u skladu s pravilnicima, a rezultati ocjenjivanja bit će objavljeni na samoj manifestaciji u Zadru.

Svečane dodjele održat će se na Noćnjaku u Hotelu Kolovare u Zadru:

– 15.3.2024. (petak) za otvorena maslinova ulja

– 16.3.2024. (subota) za pakovine maslinovog ulja i proizvode od masline.

Uručenje diploma i medalja organizira se temeljem potvrde Vašeg dolaska na svečanu dodjelu. Za osobno uručenje bit će pročitani i pozvani proizvođači koji potvrde svoj dolazak najkasnije do 1.3.2024. putem maila [email protected]. Oni koji ne dođu na svečanu dodjelu moći će naknadno preuzeti nagradu u Zadružnom savezu Dalmacije, napominju organizatori.

Pakovine maslinovog ulja i proizvode od masline dostavljene na ocjenjivanje možete predstaviti na Noćnjaku putem izložbenog prostora na Burzi maslinovog ulja. Prijavite se popunjavanjem obrasca Prijava za burzu te njegovim slanjem na mail [email protected] najkasnije do 20.2.2024.

Sajam maslinarstva i uljarstva 

Do 20.2.2024. otvorene su prijave za izlagače na Sajmu. Osigurajte svoje mjesto i predstavite tvrtku, proizvode i usluge popunjavanjem Prijave za sajam i promociju i slanjem na [email protected]

Sajam maslinarstva i uljarstva jedan je od važnijih segmenata Noćnjaka, koji je za sve posjetitelje otvoren tijekom trodnevnog programa manifestacije. Na sajmu se predstavljaju tvrtke, proizvodi i usluge vezani za maslinarstvo i uljarstvo, a izložbeni prostori snimaju se za audio-video materijale koji se trajno objavljuju na web stranici i društvenim mrežama organizatora te na Youtube kanalu.

Sve ostale detalje pročitajte na linku. 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...