HAK IZDAO PRIOPĆENJE Prometna nesreća na A1 između čvora Benkovac i Pirovac; Ograničenje brzine 60 km/h

IZ HAK-a upozoravaju na izvanredni događaj:

prometna nesreća na autocesti A1 na 282+300 km između čvora BENKOVAC i čvora PIROVAC u smjeru Dubrovnika, promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.
Kolnici su mjestimice mokri, a ponegdje se zadržala i veća količina vode. Snijeg mjestimice pada u Lici i zadržava se na kolniku. Zbog niskih temperatura na cestama u unutrašnjosti moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim automobilima s priključnim vozilom na cestama u Lici:

DC27 Gračac-Zaton Obrovački;
DC42 u mjestu Poljanak;
DC218 Bjelopolje-Donji Lapac;
ŽC5203 Dobroselo-Brotnja; Srb-Otrić
ŽC5217 Dobroselo-Mazin-Bruvno;
na svim županijskim cestama na području Korenice.
Ograničenja zbog vjetra:

na dionici autoceste A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h;
na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s priključnim vozilom i motocikle (I. skupinu vozila);
na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za I. i II. skupinu vozila – autobuse na kat, vozila s priključnim vozilom, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom;
Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak: s autoceste A6 čvor Čavle-ŽC5205-DC3-grad Rijeka; s autoceste A7 čvor Rijeka istok-DC404-grad Rijeka.

Usporeno se vozi u zonama radova na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Šibenskog mosta, između graničnog prijelaza i mjesta Pasjak te kroz Makarsku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...