HDZ-ova LISTA Kandidati za 7. i 9. jedinicu: Erlić, Bilaver, Babić, Brižić, Baradić i Šimičević

Županijski HDZ može se pohvaliti da ima čak šest kandidata na listi za 7. i 9. izbornu jedinicu. Na drugom mjestu liste za 9. su Šime Erlić, ministar EU fondova i predsjednik zadarske organizacije te u županijskom HDZ-u poručuju kako će županiju predstavljati i Josip Bilaver, Nikolina Baradić, Ante Babić i Jure Brižić. U 7. izbornoj jedinici koja obuhvaća sjeverozapadni dio Zadarske županije njihov kandidat bit će Rade Šimičević.

U HDZ-u još poručuju kako je lista odličan spoj mladosti i iskustva te potvrda snage i utjecaja zadarskog HDZ-a. Zanimljivo je da na listi nema Drine Bešenić, pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biograda, što znači da Županijski odbor nije uvažio kritiku Šime Mršića iz biogradskog HDZ-a o slaboj zastupljenosti članova iz Biograda.

Jedna od najiščekivanijih lista za parlamentarne izbore, ova HDZ-ova, tako je konačno  poznata. Naime, šef stranke, Andrej Plenković, danas je sa suradnicima predao liste za izborne jedinice Državnom  izbornom povjerenstvu, a lokalnu političku scenu, naravno, najviše su zanimale  liste za 7. i 9. Nositelj je već bio poznat, ministar pravosuđa i uprave Šibenčanin Ivica Malenica, a najbolju poziciju iz HDZ-a Zadarske županije očekivano je dobio je Šime Erlić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...