KAMPANJA NA LEDINI Lokalni HDZ u izbore ulazi otvaranjem radova i centara koji se otvoriti ne mogu 

Sutrašnji Plenkovićev dolazak u Biljane Donje pokazuje da će HDZ u kampanji otvoriti što se otvoriti da i ne da. A mnogo se toga u Zadru još ne može otvoriti, pa i Centar za gospodarenje otpadom kojega Grad može preuzeti tek nakon višemjesečnog probnog rada u kolovozu, ali će ga šef HDZ-a sutra obići iako nema što posebno vidjeti. Otpad se dovodi tek u malim količinama i rad Centra u punom smislu ne može se doživjeti,  nego ga samo gledati izvana. Međutim, sutra će se u Biljane sjatiti cijela svita HDZ-ovaca jer kampanja je počela, makar i na ledini.

A na ledini je u ponedjeljak “svečano otvoren” i logistički centar odašiljača i veza, iako od njega nema još ništa osim table s oznakom radova. Što je, dakle, otvoreno? Početak radova!

Ova zastarjela kampanja nastavlja se s Centrom za gospodarenje otpadom ispred kojega će se sutra održati HDZ-ov predizborni skup, pa će se nastaviti otvaranjem pravno neotvorivog Centra za mlade. Ili, kako je to rekao predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić, HDZ će zapravo otvoriti vrata Centra. I tu će vjerojatno biti svečanog rezanja vrpce i naslikavanje članova kako bi javnost stekla dojam kako je HDZ puno toga napravio za grad.

Sljedi zacijelo i svečano otvaranje bunkera za smještaj akceleratora u zadarskoj Općoj bolnici, bez obzira došao akcelerator do izbora u Zadar ili ne. Uslijedit će i otvaranje radova na poslovnim zonama, ustanovama te svega i svačega gdje se makar lopata može zabiti samo da se i kraj nje održi predizborni skup.

Uostalom, samo pogledajte fotografije sa sutrašnjeg razgledavanja Centra u Biljanima, pa će vam sve biti jasno – i od prerade otpada HDZ je u stanju napraviti predizborni skup.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...