OSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU Erlić: Ne znamo je li privedeni nastavnik naš član, ako jest, odmah ćemo ga izbaciti!

Nastavnik zadarske osnovne škole priveden zbog  pokušaja spolnog iskorištavanja svojih učenika bio je aktivan član Zadarske nadbiskupije, međutim od zadarskih HDZ-ovaca saznajemo da je bio i član njihove stranke. Gradskom odboru u Zadru stoga smo jučer posali upit o tome hoće li ga suspendirati do okončanja istražnog postupka, kao što se to  čini u ovakvim situacijama, no odgovor nismo dobili. Ovakav je stav donekle razumljiv jer ovo je za njih neugodna situacija i nije lako davati izjave o članu privedenom zbog pedofilije.

Jutros smo stoga nazvali predsjednika Gradskog odbora, Šimu Erlića, a on napominje kako nije siguran je li privedeni nastavnik njihov član:

– Otkako sam u Gradskom odboru HDZ-a još od 2012. godine, tog čovjeka nisam vidio niti u tijelima stranke, a sigurno znam da to nije ni danas. Provjeravamo je li naš član, a ukoliko jest, automatski će biti izbačen, no napominjem u tijelima stranke nije bio, a moguće je da je naš član još tamo od 90-ih godina pa da se je kasnije pasivizirao, kazao je Erlić za naš portal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...