POČINJE ZADAR OPEN: U Punta Skalu dolazi Dominic Thiem!

Ovogodišnji Falkensteiner Punta Skala Zadar Open u Petrčanima, koji će u nedjelju započeti kvalifikacijskim mečevima, bit će bez sumnje najjači do sada! To potvrđuje popis prijavljenih igrača, na kojemu su, među ostalima osvajač US Opena 2020. Austrijanac Dominic Thiem, te jedan od najvećih talenata svjetskog tenisa, naš Dino Prižmić. Turnirom u Petrčanima ujedno će započeti ovogodišnja serija natjecanja iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza pod nazivom Croatian Pro Tennis Tournaments.

Imamo sjajan popis sudionika ove sezone. Kažu da se dobar glas daleko čuje, a mi smo tijekom prošlih sezona dobili mnogo pohvala igrača za organizaciju i smještaj koji je doista vrhunski, pa je i to sigurno pomoglo da se sada možemo pohvaliti ovakvim igračima, istaknuo je direktor turnira Toni Dujmenović.

Osim Prižmića, u glavnom turniru će od hrvatskih igrača još nastupiti Nino Serdarušić i Matej Dodig, koji su dobili pozivnice, a mogu im se pridružiti i igrači koji će nastupiti u kvalifikacijama. Nagradni fond turnira je 74.825 eura. U nedjelju su na rasporedu kvalifikacije, koje će završiti dan potom, kada će započeti glavni turnir.

Falkensteiner Punta Skala Zadar Open je prvo natjecanje iz serije Croatian Tennis Pro Tournaments, a u tom kalendaru je trenutno 12 turnira, koji će se održati u Petrčanima, Splitu, Dubrovniku, Osijeku i Bolu. Prvo od tih natjecanja, iz serije ATP Challengera, i ove godine održava se u Falkensteiner Resortu Punta Skala.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...