Pod utjecajem alkohola izazvao prometnu; teže ozljede zadobio 33-godišnji vozač iz drugog vozila, dok su putnica i dijete lakše ozlijeđeni

Jučer, 17. ožujka u 14.50 sati na državnoj cesti DC-56 u mjestu Zagrad  dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene.

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila kada se 51-godišnji vozač automobila zadarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,38 g/kg, vozilom skretao u lijevo te oduzeo prednost automobilu zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 33-godišnji vozač, a  koji se kretao kolnikom iz smjera zapada u smjeru istoka, uslijed čega je došlo do sudara.

Vozač u dobi od 33 godine te dvoje putnika iz istog vozila su prevezeni u  Opću bolnicu Zadar. Kod 35-godišnje putnice su utvrđene teške tjelesne ozljede, dok su 33-godišnjem vozaču i drugom putniku (dijete) su konstatirane lake tjelesne ozljede.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće, 51-godišnji vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Slijedi kriminalističko istraživanje zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...