PONIŽAVAJUĆE Na skupu na Sinjoretovu HDZ uspio okupiti svega desetak ljudi

Da ste kojim slučajem u petak navečer došli na sastanak HDZ-a na Sinjoretovu, ne biste znali je li, Bože prosti, riječ o komemoraciji ili stranačkom skupu. Da Kalmeta i Dukić nisu sa sobom doveli i gradske pročelnike, skup bi izgledao još jadnije nego je izgledao. Što se to događa u HDZ-u?

Naime, na slici smo izbrojali jedva dvadesetak ljudi, a da je situacija ozbiljna kazuje i stranačka objava na službenim stranicama. Vjerovali ili ne, pišu kako ih je dočekao “velik broj članova”, no izdvojimo li predsjednike županijske i gradske organizacije, Božidara Kalmetu i Šimu Erlića, te gradonačelnika Branka Dukića i njegove pročelnike, dobivamo svega šačicu ljudi, niti desetak njih. Stranka je ipak pokušala zakamuflirati ovu otužnu situaciju, pa je u objavi napisala sljedeće:

– Veliki broj članova temeljnog ogranka Sinjoretovo dočekao je predstavnike Gradskog odbora HDZ Zadar. Na sastanku i druženju iskazana je bezrezervna podrška radu i aktivnostima stranke. Bez obzira na pokušaje destabilizacije i destrukcije od strane oporbe, HDZ spremno i u zajedništvu dočekuje nadolazeće izbore, stoji u objavi HDZ-a.

 

Fotografija sa skupa, na žalost, pokazuje da HDZ ipak ne destabilizira oporba, kako navode, već vlastito članstvo kojim nisu uspjeli popuniti niti ovu malu prostoriju. No, obratimo li pažnju na sliku koja prikazuje čelnike stranke, uočit ćemo da o svemu najbolje govore upravo izrazi lica Kalmete i Dukića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...