Propucan auto Ivana Turudića?

Sucu Visokog kaznenog suda i novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku RH Ivanu Turudiću propucan je osobni automobil iz vatrenog oružja, neslužbeno doznaje Jutarnji list.

Za sada se ne zna ni tko mu je ni kada propucao vozilo. Naime, navodno je Turudić uočio rupu na automobilu te ga je, ne znajući kako je rupa nastala, odvezao u servis, piše Jutarnji list.

A onda su automehaničari u vozilu pronašli i zrno, pa je postalo jasno da je netko pucao na njegovo vozilo.

N1 je kontaktirao Ivana Turudića no do objave ovog teksta ga nismo uspjeli dobiti.

Iz PU zagrebačke za sada ne potvrđuju ovu informaciju. “Moramo sve provjeriti”, poručuju.

Branko Bačić: To je za svaku osudu

O ovoj informaciji naša Jelena Bokun je upitala ministra Branka Bačića koji je davao izjavu za medije u Zagrebu.

“To mi je prva vijest, to je za svaku osudu. Nije dobro da se stvara ovakvo ozračje u hrvatskom društvu. Puno puta sam rekao, mala je crta, mala je granica između političkog kaosa, između verbalne destrukcije, strašne difamacije, uvreda kojima svjedočimo i čije su žrtve dužnosnici HDZ-a. Mi našim vokaburalom nastojimo umiriti, Hrvatska je sigurna država”, kazao je Bačić.

Dodao je da takve vijesti utječu i na turističku sezonu te da će vijest o propucavanju vozila glavnog državnog odvjetnika odjeknuti i u Njemačkoj, Austriji, Engleskoj…

“Doprinosi se nestabilnosti. Pozivam i predsjednika, ako hoće ući u izbore, neka da ostavku, neka bude izjednačen sa svim kandidatima i pozivam ga u 10. izbornu jedinicu da ukrstimo koplja pa neka birači odluče, ovako nismo u istoj poziciji, on zloupotrebljava poziciju”, rekao je Bačić i dodao:

“Nikoga ne optužujem samo pozivam da se smirimo. To je upozorenje svima da prestano s takvm političkim obračunavanjem, poizvam da stanu jer će prije svega napraviti štetu Hrvatskoj.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...