U PROVIDUROVOJ PALAČI ZA LIGU PROTIV RAKA ZADAR Priređen 1.Chic Evolution- humanitarni događaj s temom ‘Putovanje modnim kreacijama’…

Bilo je dojmljivo, sadržajno, humano, uz mnoštvo pozitivnih emocija.

Prvi Chic Evolution humanitarni događaj s temom Putovanje modnim kreacijama – Pogledom, bojama, mirisom i okusom okupio je sinoć u Providurovoj palači mnoštvo aktivnih sudionika zadarskog života.

Humanitarni događaj organizacijski je s najvišom ocjenom potpisala Ivana Bičanić, dugi niz godina aktivna u udruzi Liga protiv raka Zadar, a suorganizatori su bili Narodni muzej grada Zadra i udruga Liga protiv raka Zadar.

Pokrovitelji hvale vrijednog projekta su Zadarska županija, Turistička zajednica grada Zadra i Grad Zadar, čiji je gradonačelnik Branko Dukić, ujedno i predsjednik udruge Liga protiv raka Zadar za koju kao donacija ide sav prikupljeni iznos s događanja…

Smatrate li da se vi ili netko vama blizak ne bi trebao nalaziti u ovoj galeriji? Ispunite Zahtjev za uklanjanje sadržaja a mi ćemo svakako pokušati uvažiti sve vaše objektivne razloge za isti. Svakako vas molimo da prije toga pročitate sve odredbe prije ispunjavanja istog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...