USKRŠNJA RADIONICA Može li Uskrs biti zabavan? Odgovor je DV Smješko bio -urnebesan i kreativan…

Može li Uskrs biti zabavan? – zapitao se jedan mali zeko sinoć u Dječjem vrtiću Smješku, a odgovor je potražio kod svog velikog brata Uskršnjeg zeke, ali i među virskim mališanima.

Odgovor koji je zeko tražio, dobio je u obliku zabave i urnebesa na Uskršnjoj dječjoj radionici u Smješku, po receptu koji vrijedi za sve dječje događaje na otoku. Puno zabave i smijeha, crtanja, modeliranja, slikanja, plesanja ili pjevanja, odnosno kao i uvijek kada se vrtićkim tetama pridruže sjajni animatori iz zagrebačke Maskote.HR.

Tako su virski mališani – informira nas kolega Kažimir Škrbić-uživali u predstavi „Zeko i uskršnja jaja“, gdje su svašta naučili o uskršnjim običajima u svijetu, potom u likovnim radionicama, olimpijskim disciplinama poput bacanja plastičnih jaja u košarice i kreativnom kutku, a omiljenog Uskršnjeg zeku djeca jednostavno nisu ispuštala iz ruku. Događaj su organizirali Dječji vrtić Smješko, destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i virska Turistička zajednica. Evo kako je bilo…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...