ANDREJAS BARIČEVIĆ Proglašen najboljim juniorom na 2. Memorijalnom turniru Damir Zrilić

U vrhunskoj organizaciji Boksačkog kluba Ares-Diabolik iz Zadra – na  međunarodnom turniru, 2. Memorijalu Damir Zrilić nastupilo je preko 30 klubova iz Hrvatske kao i boksači s Cipra, Slovenije, Ukrajine i BIH.

Na boksačkom spektaklu u hramu košarke, dvorani Jazine, okupilo se preko 3000 ljudi, a putem izravnog prijenosa odnosno live stream-a bilo je preko 4000 pregleda.

Andrejas Baričević BK Ares-Diabolik proglašen je za najboljeg boksača u juniorskom uzrastu oduševio je publiku – svojim preciznim udarcima te pobjedio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0 – Ivora Đikića iz ZG TIM-a(Zagrebačaka selekcija klubova).

Ivano Tur pobjedio je također jednoglasnom odlukom sudaca 3:0 Karamallisa Marinos sa Cipra u kategoriji do 48 kg u uzrastu kadeti. Ivano je od samog početka imao inicijativu te u trećoj rundi napravio i brojanje.

Odlične pobjede su upisali i naši juniori Toma Kačanić protiv boksača iz BK Klis Andrije Bobana te Šime Šestan protiv Tončija Petelinec iz BK Arena Pula.

Hrvoje Rados bio je odličan u meču protiv Davida Hrupeka u mlađe kadetskom uzrastu ali ipak izgubio podijeljenom odlukom sudaca 2:1.

Luačano Dujić i Ivan Milovac naši početnici u boksu odboksali su odlične mečeve protiv iskusnijih protivnika u mlađe seniorskom uzrastu te na koncu izgubili.

Naša boksačica Leana Zanić odradila je sparing s Leda Klanac iz BK Predator Rijeka.

Zadovoljni smo angažmanom naših mladih  boksača jer svi osim Andrejasa su početnici u natjecateljskom boksu. Dali su sve od sebe, a mi kao treneri smo ponosni na njih.

Vodili su ih treneri Nikola Marketin, Vedran Bajlo i Karla Tadić, stoji u priopćenju BK Ares-Diabolik Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...