ČETVORICA Mladiću u mobitelu pronašli aplikaciju Hajduka pa ga prebili. Sada im prijeti do 5 godina zatvora

Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv četvorice mladića koji su prije mjesec dana ispred Doma sportova pretukli navijača Hajduka.

Prema optužnici koja četvoricu tereti za nanošenje teških ozljeda, presreli su mladića ispred dvorane i tražili ga osobnu iskaznicu.

Kada su vidjeli da je rođen u Splitu prvi nasilnik udario ga je šakom u glavu. U premlaćivanje su se zatim uključila još dvojica huligana. Tukli su ga i rukama i nogama po cijelom tijelu.

Iako je mladić u jednom trenutku uspio pobjeći, četvrti nasilnik ga je sustigao i uzeo mu iz ruke mobitel. Prema optužnici, pregledao je sadržaj mobitela te pronašao aplikaciju Hajduka, pa ga je i on udario šakom u glavu.

Tada ostali nasilnici ponovno nasrću, a udaralo ga je i nekoliko osoba koje do sada još nisu identificirane, prenosi N1.
Četvoricu osumnjičenih policija je uspjela uhititi, te je sada protiv njih podignuta optužnica. Tužiteljstvo traži da im se produlji istražni zatvor kako ne bi ponovili neko kazneno djelo.

Inače, za nanošenje teških ozljeda Kazneni zakon propisuje do pet godina zatvora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...