GRADSKO VIJEĆE Frank: Želim upozoriti na mogućnost mobbinga u Čistoći, Burčul: Maltretirate nas gluparijama!

Vijećnica NL Enija Meštrovića kaže da je “dobila jako puno prigovora radnika Čistoće na način retorike tehničkog direktora Borisa Skroče”:

– Želim vas upozoriti na mogućnost mobbinga, maltretiranje radnika od  strane te osobe. Uđe se u kancelariju s gospodinom Skročom, ne izlazi se po dva sata vani i dobije se depeša prijetnje o neradu, otkazima i tako dalje. Utvrdite činjenično stanje, kazala je Frank, dodajući kako u svakoj firmi postoji postotak radnika i neradnika.

– Ako dozvolite da postotak neradnika prijeđe postotak radnika, dobivate apsolutno nezadovoljstvo radnika koji se osjećaju ugnjetavanima i još dobiju depešu i moraju potezati za neradnike. Znamo kako se rješavaju pitanja mobbinga, ne pokušavajte me diskreditirati, molim vas, imam 20 godina staža u javnom kolektivu, kazala je Adela Frank, na što ju je predsjednik Vijeća Marko Vučetić upozorio zbog iznošenja imena bez dokaza.

S njim se složio nezavisni vijećnik Damir Burčul prigovarajući vijećnici zašto “čovjeka navodi imenom i prezimenom”:

– Optužujete ga na osnovu kojih činjenica? Ovo ide uživo, tko je ta žrtva, što nije napravila neku prijavu?! Razumijem vas da ste frustrirani lošim rezultatima izbora, ali ova tema nije za ovo vijeće, to je sramota! Trebali biste doći ovde i ispričati se čovjeku! Zašto ta gospodična, gospođa, baba, što li je, nije napisala neku prijavu nekome, našla neke svjedoke? Pričate gluparije i zamarate nas, poručio je Burčul vijećnici Frank.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...