INFO CENTAR ZA MLADE Besplatna interaktivna radionica “Uvod u investiranje”

U sklopu projekta “Info centar za mlade Zadar” udruge CINAZ, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, održat će se besplatne radionice pod nazivom “Uvod u investiranje”. Ove interaktivne radionice predstavljaju pravu avanturu kroz svijet financija, uz Tonija Miluna kao vodiča.

Datum održavanja radionica je 8. i 9. svibnja, s početkom u 14:00 sati i trajanjem do 17:00 sati, s uključenom pauzom. Lokacija događaja je Multimedijalna dvorana Gradskog knjižnice Zadar.

Prijave za radionice su otvorene do 2. svibnja, a prijaviti se možeš na: https://forms.gle/fJYXSD57uauX1HVB . Radionice su namijenjene mladima od 15 do 30 godina.

Što možete očekivati na ovim radionicama? Upoznat ćete osnove ulaganja u dionice i fondove kroz interaktivne metode učenja poput grupnog rada, individualnih vježbi i studija slučaja. Drugi dan fokusirat ćemo se na ETF-ove, uz interaktivne prezentacije, diskusije i praktične vježbe.

Ove radionice su dio projekta Info centra za mlade Zadar, s ciljem informiranja, savjetovanja i educiranja mladih od 15 do 30 godina na području grada Zadra i Zadarske županije, a provodi se provodi u partnerstvu s Gradskom knjižnicom Zadar.

Ne propustite priliku za stjecanje ključnih financijskih vještina! Prijavite se odmah – odabrani polaznici bit će obaviješteni putem maila. Za sve informacije možete se javiti na: [email protected].

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...