IZBORI ZA NO KK ZADAR Travica: “Gunjević neće unijeti pomutnju, Genda će biti aktivniji, već moramo znati koliki je proračun KK Zadar, Udruga ne vodi glavnu riječ u NO!”

Arsen Travica uskoro će napustiti Nadzorni odbor, ujedno je i član Udruge Grad košarke. Valja istaknuti, kako je produljen rok za prijavu kakndidata za predstavnika navijača u NO KK Zadar.

Na izbore su se priavila dva kandidata – David Gunjević i član UN Tornado Zadar Vice Genda.

Prema planiranom rasporedu – izbori u Gradu košarke održat će se u razdoblju od 3. do 5. svibnja 2024. godine.

– Postoji sustav elektroničkog glasovanja kojim se osigurava demokracija i tajnost glasovanja, govori na početku Travica i nastavlja:

Čim bude izbran novi član Nadzornog odbora – povući ću se. Ne bojim se povišenih tenzija u NO – ako Gunjević bude izbaran. Koliko poznajem Gunjevića – mislim da bi on mogao dati doprinos koji bi mogao biti dobar za Klub. Smatram da Gunjević, bude li izabran u NO, neće unijeti pomutnju unutar Nadzornog odbora, spomenuo je i drugog kandidata:

Ako Genda bude izabran, pošto je iz Zadra, bit će aktivniji od mene u radu NO. Ja sam imao drugačiji pogled u NO – jer živim u Zagrebu. Za Gunjevića ne znam je li on u Zadru ili u Zagrebu, pita se Travica i osvrće se na direktora:

Čekamo i novog direktora Edija Nadarević – kako bi vidjeli na koji način bi on to isplanirao. Malo nam i vrijeme curi – jer bi morali već sada znati s kolikim proračunom ćemo raspolagati u sljedećoj sezoni, ali moramo pričekati direktora. Nadarevića očekuje težak posao, ali znao je o čemu se radi te se odlučio kandidirati. Kada se prijavio na natječaj za direktora – imao je spreman plan za KK Zadar, za kraj je poručio:

Pojedini mediji previše stavljaju naglasak kako je u KK Zadru loše – i to u smislu administracije i organizacije! Udruga Grad košarke ne vodi glavnu riječ u NO, ali dajemo ozbiljne doprinose u njegovu radu – posebno bih apostrofirao gospodina Darija Kljajića, zaključuje Travica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...