Mislav Karoglan više nije trener Hajduka

Mislav Karoglan više nije trener Hajduka. Karoglanu su presudili očajni rezultati u 2024. godini, javlja Index. Njegova momčad početkom travnja ispala je iz borbe za naslov prvaka SuperSport HNL-a i iz SuperSport Hrvatskog kupa, koji je dvaput zaredom osvojila, a sada ju je izbacio Dinamo. Točnije, bio je to jedan od triju izgubljenih derbija u osam dana – dva od Dinama i jedan od Rijeke.

Smjena Karoglana je jedan od dvaju velikih poteza u Hajduku. Prije njega splitski klub napustio je predsjednik Lukša Jakobušić, kojeg je smijenio Nadzorni odbor. Dok se ne nađe nova osoba koja će voditi klub, na Jakobušićevo mjesto stupila je vršiteljica dužnosti predsjednice kluba Marinka Akrap.

Karoglanu je ovo bio drugi mandat na klupi Hajduka
Karoglan ostavlja Hajduk na trećem mjestu SHNL-a s 55 bodova, pet manje od drugog Dinama, koji ima utakmicu manje, te s deset manje od vodeće Rijeke. Splićani i dalje imaju teoretsku šansu osvojiti naslov prvaka, no to će biti gotovo nemoguće izvesti.

Karoglanu je ovo bio drugi mandat u Hajduku. Vodio ga je od rujna do prosinca 2022. godine, nakon čega ga je zamijenio Ivan Leko. A kada je Leko krajem listopada 2023. otišao, Karoglan se vratio i zadržao do danas. Uz to, Karoglan je na početku ove sezone bio trener Istre, s kojom je odradio svega tri kola SHNL-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...