NEBOJŠA ČOVIĆ: “Sudac Boltauzer je ukrao parfem Tom Ford vrijedan 220 eura, tražimo da više nikada ne sudi!”

Predsjednik KK Crvena zvezda – Nebojša Čović gostujući na TV Prva osvrnuo se na skandaloznu snimku s beogradskog aerodroma Nikola Tesla na kojoj se vidi kako sudac Matej Boltauzer krade parfem, piše meridianbetsport.me.

Protiv njega je Euroliga pokrenula postupak, a predsjednik crveno-bijelih traži da se ispita zašto ovaj snimak ranije nije dospio u javnost.

Godinama se žalimo na njega i još nekoliko sudaca iz Slovenije. Sudio je 5. prosinca utakmicu Partizan – Monaco, a sutradan krade parfem Tom Ford vrijedan 220 eura. Netko je to do sada držao u ladici i treba vidjeti tko je reagirao da se odmah pusti na slobodu, rekao je Čović.

Čović apostrofira da je nakon ove utakmice slovenski arbitar Boltauzer – sudio Partizanove utakmice u Zagrebu i Podgorici, u kojima su se Cibona i Budućnost žalili na suđenje.

Sudio je 15.01. Cibona – Partizan, zatim 31.03. Budućnost – Partizan. Ne smijemo zaboraviti treću finalnu utakmicu ABA lige 2022. godine, gdje su u četvrtoj četvrtini skandalozno sudili Boltauzer, Nedović i Uroš Nikolić. Taj čovjek nije krao samo parfeme. Tražimo da nikada više ne sudi. Postoji dokaz. Želimo da se sklone kad je u pitanju suđenje Zvezdi”, rekao je Čović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...