OB ZADAR Bolnica dobila novu kantinu!

Na zadovoljstvo zaposlenika Opće bolnice Zadar s radom je danas započela bolnička kantina.

Da se dobar glas daleko čuje i brzo proširi, dokazuje i to kako se već prvog jutra u redu čekalo na doručak, a svježe pripremljeni zalogajčići mamili su na degustiranje…

U prvom redu bolnička će kantina pružati uslugu doručka zaposlenicima, dok su za dežurno osoblje dostupna i topla jela za ručak i večeru. U planu je i osiguravanje toplih jela za osoblje koje radi u turnusima.

U pripremnoj fazi otvaranja kantine nije se vodilo računa samo o što kvalitetnijim namirnicama koje će se poslužiti djelatnicima, već i o formiranju cijena, pa su prilagođene njihovim takuinima.

Cjenik je dostupan i na web stranici Opće bolnice Zadar putem poveznice: CJENIK.

Jedan dio kantine je izdvojen te će kao takav poslužiti za održavanje raznih događanja, poglavito edukacija o zdravoj prehrani, ali i za razne prezentacije te sastanke…

Nakon što je početkom godine svoja vrata otvorilo Nutricionističko savjetovalište, bolnička je kantina svojevrstan nastavak napora koje Opća bolnica Zadar ulaže u podizanje svijesti o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane. Ujedno je ovo još jedan iskorak u stvaranju što boljih uvjeta za rad u našoj ustanovi. Na koncu, znatno je ugodnije raditi nakon ukusne marende i opuštajućeg razgovora s kolegama.

-Vidimo se na doručku u kantini!- poručili su i izvijestili iz OB Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...