PAKAO BOROVIŠTA OČEKUJE ZADRANE! NK Zagora ima Fan shop, 12 sanitarnih čvorova, prostoriju za doping kontrolu, a što imaju Stanovi?

Tri su dana preostala do “biti ili ne biti” utakmice četvrtog ranga hrvatskog nogometa – 3.NL-jug. U subotu od 17 sati na igralištu “Borovište” u Unešiću – u super derbiju 26. kola – snage će odmjeriti dva najbolja kluba prvenstva, vodeća Zagora (59 bodova) i drugoplasirani HNK Zadar (58 bodova).

Kako je istaknuo predsjednik Zagore Mario Paić, očekuje se kako će biti srušen dosadašnji rekord posjećenosti – te da će na tribinama “Borovišta” biti više od 3 tisuće gledatelja!

Za navijače HNK Zadar (ako ih uopće još i ima) – osigurano je 100 ulaznica (svi zainteresirani moraju kontaktirati NK Zagoru Unešić).

Na službenoj Facebook stranici Nogometni klub Zagora Unešić se oglasila, zadovoljna nakon što je dobila licencu za igranje u trećem rangu (Druga NL). Podsjetimo, HNK Zadar nije dobio licencu odlukom Komisije za licenciranje HNS-a u prvom stupnju, ali ima pravo na žalbu – o kojoj će se odlučiti 27. svibnja.

ZAGORA IMA LICENCU ZA 2.NOGOMETNU LIGU 

Jučer je završen prvi stupanj licenciranja za lige pod ingerencijom HNS-a, a ono što je nama najzanimljivije je da je Zagora dobila licencu za 2.NL već u prvom stupnju provedbenih licenciranja.
Uz “dvije karijole” dokumentacije koju je vrijedno obradila i pripremila na slanje u HNS naša tajnica Natalija Pavišić, kao i uvijek naši vjerni navijači su se potrudili da naše Borovište udovolji novim strogim sigurnosnim kriterijima koje propisuje HNS.

Tako je u kratko vrijeme na Borovištu ugrađena antistres zaštitna podloga na zidovima, uređena prostorija za doping kontrolu, zamjenjene sjedalice na južnoj tribini, uređen okoliš stadiona, ugrađeno više od 500 m2 opločnika…

Borovište je sada, za svoje posjetitelje na dvije tribine, osiguralio oko 700 sjedećih mjesta od čega je 150 natkriveno na južnoj tribini – vrlo brzo se planira i natkriti sjevernu tribinu s 200 sjedećih mjesta.

Stadion je trenutačno za svoje posjetitelje osigurao čak dvanaest sanitarnih čvorova od čega je 6 pisoara i 6 wc školjki…ima moderno opremljen Fan shop i urede Uprave, u planu je do kraja godine još dosta toga napraviti kako bi se unaprijedila infrastruktura, ponajprije igralište s umjetnom travom u punim dimenzijama – koje bi, u suradnji s HNS-om, trebalo biti realizirano tijekom ljetnih mjeseci jer su sada svi preduvjeti postignuti, tako da je novim prostornim planom Općine Unešić na 25.000 m2 – formirana zona za rekreaciju i sport gdje bi se novo igralište sa popratnim sadržajima trebalo izgraditi.

Hvala i našim seniorima i treneru Glavašu koji nas uveseljavaju svojim vrhunskim izvedbama s 13 pobjeda u nizu u prvenstvu, postignuću koje nikada nitko – nije ostvario u seniorskim ligama pod ingerencijom HNS-a.
Nadamo se velikom derbiju u subotu i nastavku našeg pobjedničkog niza.

Još jednom, HVALA SVIMA , a mi nastavljamo dalje graditi našu Zagoru, ponos i diku svih nas Zagorana, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Nogometnog kluba Zagora Unešić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...