Škola se potresnom objavom oprašta od Katarine. Poznat uzrok nesreće u kojoj su poginuli ona i brat

Katarina i njen brat Stjepan poginuli su sinoć u teškoj prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali na jugu Hrvatske, javlja N1. Od njih se opraštaju građani iz mjesta Gradac odakle su oni, ali i mnogi drugi. Na stranicama Općine Gradac objavljeno je da je donesena odluka o proglašenju Dana žalosti od 10. travnja do 13. travnja zbog tragične smrti brata i sestre.

Dubrovačko-neretvanska policija izvijestila je da je nepropisno pretjecanje uzrok sudara u utorak navečer na Jadranskoj magistrali kod Slanog u kojem su dvije osobe poginule, neslužbeno je riječ o bratu i sestri, a vozačica koja je izazvala nesreću lakše je ozlijeđena.

“Do prometne nesreće je došlo kada je vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin”, navode iz policije.

Uslijed sudara na mjestu nesreće smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 19-godišnja putnica iz njegovog vozila, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o bratu i sestri. Vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, lakše je ozlijeđena.

Potresni oproštaj škole u koju je išla djevojka:

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...