ŠPUD KRCAT KREATIVNIH TALENATA Oslikali mural vrtića, izlažu radove, primili i nagradu za najbolji foto-uradak

Uspjeli su prije kiše! Jutros je na zgradi područnog objekta Vladimir Nazor dječjeg vrtića Sunce povučen posljednji potez kista i time je službeno gotov prvi proljetni mural Škole primijenjene umjetnosti i dizajna…

Pisali smo o “đačkoj akciji” prije neki dan. Makar, složit ćemo se u tome, nije ni malo lako usredotočiti se i izdvojiti jednu u cijelom setu hvalevrijednih, zanimljivih, atraktivnih, nadasve uspješnih aktivnosti marljivih, radišnih, talentiranih, kreativnih učenica i učenika koje nas oduševljavaju iz dana u dan.

-Upućujemo veliku pohvalu našim učenicima slikarskog i grafičkog dizajna 3. A razreda i njihovim nastavnicima Josipu Švaljeku, Mirku Marušiću i Martini Beneta na ovoj živahnoj, brzoj i stručnoj akciji, a sigurni smo kako će novo ruho male zgrade u Arbanasima od danas razvedriti i najtmurniji dan, kako djeci i odgojiteljicama, tako i svim stanarima i prolaznicima! Bravo- izvijestili su nas na stranicama ŠPUD-a.

Privedena je koncu na najbolji način ta sjajna ideja. A sjajnu završnicu imala je i druga informacija koju smo prenijeli na našem portalu početkom tjedna. U prostorijama Fotokluba Zagreb dodijeljene su nagrade i svečano otvorena je 14. po redu izložba „Zlatni objektiv“, čijom se prvom nagradom ponosi Arwen Gia Aksyonova. Darovita učenica smjera fotografski dizajn 3. D razreda PKole primijenjene umjetnosti i dizajna, osvojila je prvo mjesto sa svojom fotografijom i sinoć je preuzela zasluženu nagradu i osobno preuzela.

“Zlatni objektiv” je natječajna izložba fotografija u cilju promicanja stvaralaštva učenika fotografskog usmjerenja obrtničkih i umjetničkih srednjih škola u RH. Ove godine na natječaj je pristigao 271 rad, 91 učenika i učenica iz šest škola, a osim prvog mjesta Arwen, još četiri njene fotografije izabrane su za izložbu, kao i četiri fotografije još četvero učenika ŠPUD-a Zadar!

-Čestitamo još jednom svim našim učenicima i njihovoj mentorici Zrinki Zimonjić! Hvala našoj Marti Radovčić na foto i video izvještaju iz Zagreba! Više o natječaju i izložbi, kao i radove, možete pogledati na web stranici Zlatnog objektiva 2024.- poručili su iz Nazorova perivoja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...