ABECEDA POSRAMILA KADETE I JUNIORE HNK ZADAR!

Kraj nogometne sezone u Zadarskoj županiji i Dalmaciji nije se ništa razlikovao od kraja sezone u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi – kada je u pitanju zadarska nogometna škola.

Svjedoci smo kako su mlađi uzrasti Hrvatskog nogometnog kluba Zadar na razini Prve hrvatske lige ispali – iz višeg ranga natjecanja. Međutim, svjedoci smo i da na području Zadarske županije i Dalmacije – HNK Zadar nema rezultate.

U prilog tome govore rezultati jučerašnjih utakmice. Juniori HNK Zadar kao domaćini su izgubili od Abecede s (2:3), dok su kadeti istog kluba poraženi s (1:5), također kao domaćini, isto od NK Abeceda.

Postavljamo pitanje…

Gdje je tu kraj? Poznato je kako bez jake omladinske škole nema ni jakog seniorskog nogometa. Iako znamo – kako se pozamašni iznos troši za omladinsku školu HNK Zadar – koju izravno financira Grad Zadar.

Isto tako nam je poznato – kako je u prva četiri mjeseca 2024. godine, iako je gradski proračun blokiran – uplaćeno 150 tisuća eura za omladinsku školu HNK Zadar. Još jednom se pitamo – gdje je završio taj novac? I za kakav rezultat?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...