CURE DETALJI UŽASA IZ BJELOVARA Ubio punicu, više puta izbo ženu pa se ubio pred policijom? Susjedi: Čuli smo vrisak

U Radničkom naselju u Bjelovaru u obiteljskoj kući pronađene su dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena koja je prebačena u bjelovarsku bolnicu. Riječ je o nasilnoj smrti.

“Na području grada Bjelovara u obiteljskoj kući pronađene su dvije mrtve osobe dok je jedna teže ozlijeđena koja je prevezena u Opću bolnicu Bjelovar radi ukazivanja liječničke pomoći. Slijedi očevid”, objavila je kratko policija.

Moj Portal javlja da je muškarac ubio svoju punicu, a ženu nožem ubo u vrat. Supruga je s teškim ozljedama vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu, a on si je navodno presudio pred očima policajaca koji su došli na mjesto zločina.

“Gospođa je zaprimljena zbog više ubodnih rana u našu bolnicu. Operirana je i izvan životne opasnosti. Trenutno je smještena na odjelu opće i vaskularne kirurgije”, rekla je za Danas.hr ravnateljica Opće bolnice Bjelovar.

“Ulazila sam u auto i čula sam vrisak koji dolazi od kraja ulice, zastala sam na trenutak, okrenula se, nisam ništa vidjela. Pomislila sam možda bračna razmirica u kući, možda se djeca igraju, upalila sam auto i otišla. Kada sam se vratila, nisam mogla proći ulicom zbog policije. Ostala sam u šoku”, rekla je stanovnica Radničkog naselja za Klikni.hr.

“Da, čuo sam i ja vrisak. Vrlo brzo je došla policija”, kazao je kratko susjed, prenosi Index. 

Mještani Bjelovara su u šoku zbog dvostrukog ubojstva.

“Došli smo napraviti roštilj danas, ali strašno smo se šokirali. Policija nas je zaustavila i rekla da ne možemo kroz ulicu. Preusmjerili su nas okolo ili da nastavimo pješice bez auta. Čuli smo da su akteri punica, kćer i zet. Svatko ima svoju verziju priče”, ispričala je susjeda za 24sata. Dodala je kako obitelj ne pozna jer dođe samo povremeno u goste. “Relativno su mlađi ljudi, 50-ak godina, navodno imaju i jednog sina”, dodala je.

Susjedi za muškarca kažu da je inače uvijek bio miran. Susjedi kažu da, koliko znaju, nikad ranije nije bilo problema niti je policija dolazila.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...