HOĆE LI SE ODLUČITI ZA LUKU BOŽIĆA? Novi trener Valencije Pedro Martinez kreće u temeljito restrukturiranje momčadi!

Kako objavljuje španjolski portal cope.es – novi trener Valencije u sljedećoj sezoni bit će dosadašnji trener Baxi Manrese – 63-godišnji Pedro Martinez. Radi se o strogom treneru koji je će tijekom ljeta krenuti u temeljito restrukturiranje momčadi.

Martinez je 1990. godine postao najmlađi trener u povijesti košarke koji je osvojio neko europsko natjecanje – s 29 godina vodio je Joventut Badalona do naslova FIBA Kupa Korać. Proglašen je 2017. trenerom godine u Eurocupu, s Valencijom je iste godine osvojio i naslov prvaka Španjolske.

Neki igrači imaju već potpisane predugovore s Valencijom – među njima je i košarkaš Zadra Luka Božić, ostaje za vidjeti hoće li se Martinez odlučiti za MVP igrača ABA lige.

Komentator na Sportklub TV Marin Mrduljaš Babo nam je u razgovoru kazao – kako Martinez koristi 10 do 11 igrača te ih mijenja “kao na traci” i da će to biti nezgodno za Božića.

Hoće li na kraju Luka Božić otići u Španjolsku ili u neki drugi klub iz ABA lige, pa čak, možda, ostati i sljedeću sezonu u KK Zadar skupa s trenerom Danijelom Jusupom, valja pričekati još neko vrijeme.

Svoju viziju ima Pedro Martinez – koji će u konačnici donijeti odluku – uklapa li se Božić u sistem Valencije ili ne…

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...