JE LI SE DOGODIO PREOKRET, LUKA BOŽIĆ IPAK NE IDE U VALENCIJU? Pleslić: “Učinit ćemo sve da sljedeću sezonu nosi dres Zadra!”

Ostaje li ili odlazi Luka Božić iz KK Zadar. Naime, na X profilu europeanbballinsigh stoji objava kako Božić neće igrati za španjolsku Valenciju sljedeće sezone!

 

Denis Pleslić, sportski direktor KK Zadar – kazao nam je da Klub Božića želi zadržati i sljedeću sezonu.

– Kao što sam već rekao u prijašnjim izjavama – ne želim komentirati objave na društvenim mrežama, Klub će učiniti sve da Luka Božić i sljedeću sezonu nosi dres Zadra, govori Pleslić i nastavlja:

– Već neko vrijeme razgovaramo s menadžerima igrača koje i sljedeće sezone želimo zadržati u Klubu, no, finalizacija pregovora bit će nakon završetka finalne serije. Trenutačno razmišljamo samo o utakmicama koje slijede, otkrio je sportski direktor tko od igrača ima ugovor i za iduću sezonu:

– Za sljedeću sezonu ugovor imaju kapetan Marko Ramljak, Karlo Žganec, Patrik Jambrović, Krševan Klarica, Antonio Sikirić, Ivan Njegovan, a od mlađih igrača Josip Badrak i Niko Šare, okrenuo se Pleslić i finalnoj seriji Prvenstva Hrvatske sa Splitom:

– Nakon zahtjevne polufinalne serije imamo dovoljno vremena za pripremu finalne serije sa Splitom. Najvažnije je svaku od mogućih pet utakmica shvatiti i igrati kao da je odlučujuća! Split je protivnik kojeg jako dobro poznajemo – i s kojim smo i prošle godine bili u finalu. Podrška naših navijača igračima i stručnom stožeru iznimno nam je bitna, stoga ih pozivam da od prve utakmice ispune Krešin dom. Ovim putem zahvaljujem se podršci koju su nam do sada pružili, zaključio je Pleslić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...