MODRIĆ KROOSU POSVETIO EMOTIVAN STATUS “Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi. Nogometni svijet je tužan jer odlazi povijesni nogometaš, a priznajem i ja sam jako tužan. Čovječe ti si legenda ovog sporta!”

Luka Modrić večeras je objavio na Instagramu i Facebooku status koji je posvetio svom klupskom kolegi Toniju Kroosu iz Reala…

“Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi. Nogometni svijet je tužan jer odlazi povijesni nogometaš, a priznajem i ja sam jako tužan. Čovječe ti si legenda ovog sporta i legenda Real Madrida.
Stvarno sam uživao igrati uz tebe. Zaista mi je bila čast dijeliti centar terena Real Madrida s vama.
Imaš osobine koje te čine jedinstvenim i posebnim nogometašem, a nikada neće biti drugog Toni Kroos.
Nezaboravne europske noći, titule, čarolije Bernabéua… nikad nećemo zaboraviti ovo zlatno vrijeme u klubu naših života.
Sve si postigao ali ti je ostao jedan.
Zajedno za 15.
Nedostajat ćeš mi prijatelju Toni Kroos… “- napisao je s puno emocija Luka.

Nijemac je danas objavio kako na kraju sezone odlazi u igračku mirovinu.

Kroos je odlučio završiti profesionalnu nogometnu karijeru nakon Europskog prvenstva 2024”, naveo je klub. Nijemcu istječe ugovor s Real Madridom 30.lipnja, a od 2014. godine dijelio je sredinu terena s kapetanom hrvatske reprezentacije Lukom Modrićem. S Real Madridom je osvojio 22 trofeja odigravši 463 utakmice, prenosi pak N1.

“On je jedan od velikih igrača u povijesti Real Madrida, a ovo će uvijek biti njegov dom”, izjavio je Realov predsjednik Florentino Perez.

Real Madrid će 1.lipnja igrati finale Lige prvaka u Londonu protiv Borussije Dortmund što bi trebala biti posljednja Kroosova utakmica u dresu “Kraljevskog kluba”.

Oko cijele situacije oglasio se Kroos na svom Instagram profilu.

“17. srpnja 2014. – dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan koji je promijenio moj život. Kao nogometaša, ali i posebno kao osobe. Bio je to početka novog poglavlja u najvećem klubu na svijetu. Nakon deset godina, na kraju sezone to poglavlje dolazi kraju. Nikada neću zaboraviti to uspješno vrijeme. Zahvaljujem se svima koji su me otvorenog srca primili i ukazali mi povjerenje. Posebno bih se želio zahvaliti vama, dragi Madridisti, na vašoj privrženosti i ljubavi od prvog do posljednjeg dana. Ujedno, ova odluka znači da će moja karijera aktivnog nogometaša završiti ovog ljeta nakon Eura. Kao što sam uvijek govorio: Real Madrid jest i bit će moj posljednji klub. Sretan sam i ponosan što sam u svom razmišljanju našao pravi trenutak za svoju odluku i što sam je mogao sam izabrati. Moja je ambicija uvijek bila završiti karijeru na vrhuncu svoje izvedbe. Od sada je samo jedna misao vodilja: Idemo po 15. Ligu prvaka!” napisao je na Instagramu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...