NE PRESTAJU NAPADI Vijećnica SDP-a Irena Dragić nije Irena Dragić s liste korisnika socijalnih stanova!

Nakon objave liste korisnika socijalnih stanova, SDP-ova gradska vijećnica Irena Dragić, čije je ime na ovoj listi, zapala je u problem. Od jučer ne prestaju pozivi i ružni komentari na portalima kako ona kao gradska vijećnica i buduća saborska zastupnica može koristiti socijalni stan.

No, SDP-ova vijećnica Irena Dragić nije ona Irena Dragić s liste korisnika ovih stanova! Problem je to star već 20 godina, zbog čega su jedne godine na poznatu zadarsku političarku čak negodovali u Gradu Zadru pitajući je kada misli doći po – ključ socijalnog stana!

Međutim, svi koji prate njen dugogodišnji politički rad znaju da nije korisnica socijalnog stana, dapače – svoj stan otplaćuje kreditom, stoga smo je jutros nazvali za pojašnjenje svima onima koji to ne znaju i koji je od jučer kritiziraju. Na žalost, potvrdila nam je kako od objave liste jučer popodne stalno objašnjava da ona nije ta Irena Dragić:

Već 20 godina imam ovaj problem jer se radi o osobi koja ima isto ime i prezime kao i ja te nije u pitanju samo socijani stan, već i neke druge stvari s kojima me se povezuje, a s kojima nemam apsolutno nikakve veze. S obzirom da sam i sama članica Komisije za dodjelu socijalnih stanova, razumijem interes javnosti da je iznimno važno da sve bude transparentno kako bi se znalo koji su ljudi u stanovima. No, jednako je tako važno da informacije koje idu u javnost budu provjerene kako se ne bi dogodilo ovo što se meni događa, odnosno da se krive ljude povezuje s korisnicima socijalnih stanova, kazala nam je Dragić.

Napominje kako je prva koja će se založiti da se nakon poduljeg vremena lista korisnika socijalnih stanova provjeri s obzirom da i do članova Komisije dolaze informacije o zluporabama ovih stanova:

Ova zamjena identiteta svaki put me potrese. Krenulo je prije više od 20 godina kada su me iz Grada nazvali na kućni telefon te, onako uvrijeđeni, rekli da što ne dolazim po ključ od stana koji već mjesec dana stoji kod njih! Bilo sam vidno šokirana jer nisam znala o čemu se radi. Rekla sam im da to nisam ja, ali ako su me oni zamijenili za tu Irenu Dragić s liste, nije čudno da me i drugi zamjenjuju. Tako sam i na portalima jutros ljudima odgovarala da to nisam ja, ali ovo je jako ružno za mene, kazala nam je jutros SDP-ova vijećnica Irena Dragić o ovoj neobičnoj i vrlo neugodnoj situaciji za svakog čovjeka, a kamoli za poznatu političarku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...