NOVALJA Olimpijski festival dječjih vrtića pred vratima…

Ozarena lica naših najmlađih sportaša i sportašica veselo će obasjati sportsku dvoranu (OŠ A.G.MATOŠ) u srijedu, 15. svibnja 2024. godine od 10:15 sati.
-Dijete koje žari od uzbuđenja je i naš dječji vrtić u Novalji koji je ove godine domaćin nezaboravnog događaja – Olimpijskog festivala dječjih vrtića na području Ličko-senjske županije!- poručili su iz Grada.
Uzbuđenje raste jer će se mališani natjecati u pet raznolikih disciplina: trčanju na 50 metara, skoku u dalj s mjesta, bacanju loptice u dalj, štafeti na 4 x 25 metara te malom nogometu.
-Ovo će biti prilika za naše mališane da pokažu svoje sportske vještine, ali i da uživaju u natjecateljskom duhu i zajedništvu- dodali su iz Grada Novalje i pozvali sve da im se pridruže u što većem broju i podrže najmlađe u njihovim sportskim podvizima.
-Neka vaša podrška bude vjetar u leđa našim malim olimpijcima dok hrabro koračaju prema sportskim izazovima. Vidimo se na tribinama kako bismo zajedno stvarali nezaboravne uspomene na ovom posebnom sportskom događaju!- poručili su iz Grada…
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...