Novi detalji teške nesreće na A3 kod Okučana: Dijete je stabilno, poginuli su mladić i djevojka

Dvogodišnje dijete hitno je prebačeno u KBC Zagreb nakon teške prometne nesreće na A3 u petak poslijepodne. Kako su nam potvrdili iz KBC-a Zagreb, dijete nije životno ugroženo te je stabilno. Neslužbeno doznajemo kako su to djetetovi roditelji.

Oko 15 sati policija je dobila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3 između Okučana i Novske, a u kojoj su sudjelovali kamion i osobni automobil. Od posljedica nesreće dvoje ljudi je smrtno stradalo, dok je dijete prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb.

Iz KBC-a Zagreb potvrdili su za 24sata kako je dijete stiglo kod njih. Kako kažu, nalazi se na Odjelu za pedijatrijsku intenzivnu medicinu. I ako ima teške ozljede, dijete je prema informacijama od doktora stabilno. Ravnatelj novogradiške bolnice potvrdio nam je ranije kako dijete ima teške ozljede više organskih sustava.

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku, u suradnji sa sisačko-moslavačkom policijom provelo je očevid ove prometne nesreće, prenosi N1.

“Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo tako da je vozač osobnog automobila (hrvatski državljanin, 2000.), upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, pri čemu su on i putnica (2003.) u osobnom automobilu smrtno stradali na mjestu nesreće, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede”, navode iz DORH-a. Naložili su provođenje potrebnih izvidnih i dokaznih radnji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...