OPREZA NIKADA DOSTA Više prometnih nesreća i ozljeđenih na A1! Angažiran i helikopter HMP, zatvoren promet i kolona prema moru duga 10 kilometara

U sudaru dva automobila u srijedu popodne na A1, nedaleko odmorišta Sitno, tri su osobe ozlijeđene, doznaje se u splitskoj policiji i KBC-u, a iz HAK-a su izvijestili da je zbog prometnih nesreća kolona na A1 bila duga i 10 kilometara.

Policija je potvrdila da se prometna nesreća dogodila oko 14​ sati na autocesti A1, u blizini odmorišta Sitno gdje su se sudarila dva osobna vozila. Zbog te je prometne nesreće autocesta A1 u smjeru Splita zatvorena od Vrpolja do Prgometa, dok se u smjeru Zagreba ​vozilo uz ograničenje brzine, prenosi N1.

Na mjestu će se događaja obaviti očevid koji bi trebao pokazati zbog čega je došlo do sudara dvaju vozila.

​Iz Hrvatskih autocesta su priopćili da je dvije osobe ​koje su nastradale u prometnoj nesreći kod odmorišta Sitno zbrinula HMP i odvezla u bolnicu, a po jednu osobu je sletio helikopter HMP. ​

“Za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 čvor Danilo (Vrpolje) – čvor Prgomet u smjeru Dubrovnika. Promet se vodi obilaznim pravcem. Vozila koja su ostala iza prometne nesreće polukružno se okreću na kolnik u smjeru Zagreba​”, navode iz Hrvatskih autocesta.

​HAK je izvijestio da je zbog nekoliko nesreća na A1 kolona vozila bila duga deset kilometara.

Prometne nesreće na autocesti A1 bile su i između čvora Jastrebarsko i čvora Karlovac i kod kod odmorišta Desinec, u smjeru Dubrovnika.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...