RIJEKA-DINAMO Prijenos finala Kupa Hrvatske besplatan!

Rijeka i Dinamo od 18 sati na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu finala SuperSport hrvatskog Kupa, nakon što je prva utakmica na Maksimiru završena bez golova. Nakon što je Dinamo u napetoj završnici prvenstva uspio prestići Rijeku i osvojiti naslov prvaka Hrvatske tako da je jedinom rivalu za titulu pobjegao dramatičnom pobjedom upravo na Rujevici, sada će se momčadi Sergeja Jakirovića i Željka Sopića ponovno susresti u borbi za trofej.

Rijeci je spomenuti domaći poraz od Dinama bio jedan od četiri uzastopna u završnici SuperSport HNL-a i kup joj je ostao kao jedina šansa za trofej ove sezone. S druge strane, Dinamo je na korak do dvostruke krune. Napominjemo da se finale igra po pravilu gola u gostima. S obzirom na to da je prvi meč u Zagrebu bio 0:0, Dinamo je na uzvratu u prednosti jer će osvojiti kup ako nakon 90 minuta bude remi s golovima. Ako nakon isteka regularnog dijela bude bez golova, slijede produžeci.

Utakmica neće biti u prijenosu na HRT-u, ali će biti dostupna svima za besplatno gledanje. Naime, prijenos će ići na MaxSport TV-u, ali i na YouTube kanalu iste televizije. Takva je praksa bila i za polufinalne utakmice između Lokomotive i Rijeke odnosno Hajduka i Dinama, kao i za prvu utakmicu finala, piše index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...