ROCK ME BABY LASAGNA Ponavlja li -Baby Lasagna uspjeh Zadrana, Rivina -Rock me Baby?

Večeras se održava prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš Baby Lasagna. Cijeli spektakl počinje u 21 sat.

A zanimljiva koincidencija- 35 je godina od pobjede grupe Riva iz Zadra na Euroviziji, kroz nekoliko dana nadamo se da će Hrvatska opet slaviti. Naš predstavnik Baby Lasagna uspinje se na europskim kladionicama i slovi kao najveći favorit 2024. Kladionice su davne 1989. predviđale i pobjedu pjesme ‘Rock Me’, a Emilija Kokić podržala je svog nasljednika.

“To su trenuci koji će ostati vječno u sjećanju i malo ljudi može doživjeti takva emocionalna stanja”, prisjetila se Emilija Kokić za tportal, a usred najveće euforije poslala mu je i poruku podrške putem Facebooka.

“Rock me, Baby Lasagna! Sretno večeras, držim palčeve da uđeš u finale, sigurna sam da hoćeš. Mijau back, sretno!”, poručila je u videu (KLIKnite)…

I srpska glazbenica i nekadašnja predstavnica Srbije na Eurosongu Konstrakta iskazala je podršku Baby Lasagni. Na svojim Instagram storyjima pozvala je ljude da glasuju za srpsku predstavnicu Teyu Doru, ali i za hrvatskog predstavnika. “Ponosna na dragog susjeda”, napisala je Konstrakta.

Nekoliko sati prije polufinala Eurosonga Lasagni još porasle šanse na kladionicama, Baby Lasagna na kladionicama popeo se na vrtoglavih 35 posto, donosi N1.

Lasagna se javio  uoči nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

“Obavimo to! Ako vam se sviđa ono što vidite i čujete, možete glasati za Hrvatsku. Hvala vam što ste uz mene svih ovih mjesec, hajmo ovo završiti zajedno”, poručio je 28-godišnji glazbenik.

Sretno Baby! I ponovi- Rock me Baby!

/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...