UVJERLJIVO POBIJEDIO GUNJEVIĆA! Vice Genda novi član NO KK Zadar, dobio čak 77.3 posto glasova!

Vice Genda novi je član Nadzornog odbora KK Zadar, nakon održanih izbora Udruge Grad košarke.

Genda je imao protukandidata u bivšem direktoru KK Zadar Davidu Gunjeviću, međutim, glasači su se i to uvjerljivo, odlučili za nekadašnjeg tajnika UN Tornado.

Nakon što je izabran Genda, NO će napustiti Arsen Travica, zbog, kako je rekao, privatnih razloga.

Ukupno je online glasovanju moglo pristupiti 526 članova Udruge Grad košarke, koji su na email dobili jedinstveni link s kodom za glasovanje. Svoj glas je dalo 339 članova, dok ih 187 nije glasovalo, čime je izlaznost na izborima bila 64,4%.

Rezultati:

David Gunjević – 77 glasa (22,7%)
Vice Genda – 123 glasa (77,3%)

Grad košarke – oglasio se na službenoj Facebook stranici nakon izbora:

“Poštovani članovi i navijači,

Ovim putem obavještavamo vas da je pobjednik drugih demokratskih izbora za predstavnika navijača u Nadzornom odboru KK Zadar gospodin Vice Genda.
Izbore je pobijedio sa 77.3% osvojenih glasova.
Gospodinu Gendi želimo uspješan rad u Nadzornom odboru, a zahvaljujemo se i drugom kandidatu gospodinu Davidu Gunjeviću na prijavi i sudjelovanju u ovom izbornom procesu. Posebna zahvala ide svakom članu koji je iskoristio svoje pravo glasa.
Slika je ovo boljeg, jasnijeg i transparentnijeg KK Zadar, procesi su ovo koji se uz malo želje i volje lako provedu na svim razinama. Poruka je ovo koju je navijač shvatio, pitanje ostaje zašto vlasnici kluba ne žele shvatiti?
Pozivamo još jednom sve na dijalog, otvorenu raspravu i konkretna rješenja za dobrobit Kluba. Čistom ljubavi, stručnosti i zajedništvom prema velikom KK Zadar!
On je naš, a mi smo njegov glas!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...