BK ARES-DIABOLIK; Tri aktivnosti, Ahimsa, turnir i reprezentacija

Boksački klub Ares – Diabolik pridružio se Danu otvorenih vrata Udruge mladih Ahimsa koji se, 7. lipnja, održao na odbojkaškom terenu Športskog centra Višnjik. Svake godine Udruga, kao zahvalu volonterima, korisnicima i svima koji su pridonijeli njihovom radu, organizira druženje uz kreativne i sportske aktivnosti, pjesmu i zabavu.

Treneri, Nikola Marketin i Roko Bukvić, te 60ak članova BK Ares – Diabolik  pripremili su radionicu boksa u sklopu koje su svi prisutni imali priliku učiti osnovne boksačke vještine, ali i saznati važnost tjelesne aktivnosti u poboljšanju mentalnog zdravlja. Boks kao sport može pružiti brojne benefite za mentalno zdravlje, uključujući povećanje samopouzdanja, smanjenje stresa i razvoj discipline. Članovi Udruge, volonteri, roditelji i djeca su se s oduševljenjem uključili u našu radionicu. Uvijek nam je zadovoljstvo pridružiti se ovakvim događanjima i veselimo se daljnjim suradnjama s Udrugom mladih Ahimsa.

U subotu 8. lipnja s početkom u 21 sat počela je boksačka noć u organizaciji Boksačkog kluba Vuk, Općine Otok u povodu najstarijeg u Hrvatskoj 33. Memorijalnog turnira posvećenog “Luki Ercegu i Ivanu Kamberu” i drugim braniteljima s područjima naše općine.
Boxing night privukla je mnoštvo gledatelja.

Boksački klub Ares-Diabolik nastupio je s četvoricom boksača: Luka Bukvić, Ivan Nekić, Lučano Dujić i Mihael Baričević koji su odradili odlične mečeve.
Posebno zahvaljujemo našem prijatelju Stjepanu Vugdeliji koji nas je pozvao na ovaj odličan turnir koji je bio humanitarnog karaktera.

Sve pohvale za Stjepana i cijelo mjesto Otok na odličnoj manifestaciji. Vodio ih je trener Nikola Marketin.mPoslije boksačke večeri nastupio je zabavni program koji je vodio DJ GUVO.

U četvrtak, 6. lipnja 2024. godine u Zagrebu započele su završne pripreme juniorske reprezentacije Hrvatske za Europsko juniorsko prvenstvo u Sarajevu (21. VI. – 3. VII. 2024.).
Zajedničke pripreme trajale su do nedjelje, 9. lipnja 2024. godine, a treninzi su se odvijali u dvorani Pit Bulla Zagrebu u Voltinom (Ulica Matka Baštijana 61).

Uz izbornika Marina Morića pripreme u dvorani Pit Bulla u Voltinom vodili su treneri juniorske reprezentacije Vedran Bajlo i Igor Homa, uz trenera Pit Bulla Zagreb Antu Jozipovića i jednog slovenskog trenera.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...