DIREKTOR KK ZADAR, Nadarević: “Očitovali smo se za dvokružni sustav, organizirat ćemo let za navijače u Dubai!”

Direktor KK Zadar, Edi Nadarević – objasnio je zadarskoj košarkaškoj javnosti, za kakav se sustav natjecanja KK Zadar odlučio u novoj sezoni FAVBET Premijer lige.

Nije točno da smo bili za trokružni sustav – nego se KK Zadar očitovao Hrvatskom košarkaškom savezu za dvokružni – i da se uključimo u drugom dijelu sezone hrvatskog prvenstva. Sve iz razloga kako bi od sezone 2025/26 igrali europske utakmice bez kvalifikacija. Međutim, mi smo tu u manjini. HKS se brani – kako je to zakonski neizvedivo i tu je došlo do kratkog spoja, zbog toga ne možemo naći zajednički jezik. Isto tako, moram kazati i to da – KK Zadar želi surađivati s HKS-om i pronaći zajednički jezik, govori Nadarević i nastavlja:

Ove sezone s 99 posto sigurnosti – igrat će se trokružni sustav natjecanja. Htjeli smo se već i od ove sezone priključiti u drugom dijelu sezone, zato smo i predložili HKS-u barem dvokružni, a ne trokružni sustav. Rekao sam Joki (Josip Vranković op.a.) kako KK Zadar tu nema interesa i da nam je to veliki trošak, uz to i bez nekog sportskog učinka. Kao što sam već rekao – HKS-u je to zakonski neizvedivo. KK Zadar je trenutno u manjini, apsolutno smo pokazali kičmu te smo naveli sve argumente, osvrnuo se i na negativne komentare o KK Zadar preko društvenih mreža:

Ljudi ne znaju informacije, to pišu samo oni koji su u manjini i koji su negativni, a takvi kontaminiraju javnost negativno, ima i pozitivnih stvari, kako ističe direktor KK Zadar:

U klubu se događaju pozitivne stvari, kako organizacijski, tako i financijski. Iako je svaki dan težak, ali svaki novi dan je lakši od prethodnog. Sigurno ćemo izaći iz predstečajne nagodbe, radimo na tome, ali to ne ide preko noći. Puno je tu posla, potrebno je puno razgovora i sastanaka, osvrnuo se i na omladinski pogon:

– Rajko Vidaković će preuzeti kadete, a Marko Trninić juniore. Omladinski pogon planiramo podignuti na još veću razinu – kako bi mogli adekvatno participirati u seniorskoj košarci, za kraj je otkrio nešto što će razveseliti navijače s “dubljim džepom”:

– 6. prosinca gostujemo u Dubaiju te ćemo organizirati preko jedne agencije – let za navijače i ljubitelje Kluba. Čekamo povratne informacije – kako bi mogli informirati javnost o cijeni, zaključuje Nadarević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...