IZBORI U HDZ-u Erlić: Izvijestit ću javnost hoću li se kandidirati za nacionalna tijela stranke

Nakon izbora za Sabor i Europarlament, HDZ za mjesec dana ide na unutarstranačke izbore. Šef stranke, Andrej Plenković, već je objavio i datum izbora, 13. srpnja, kada će članstvo birati predsjednika, zamjenika i četiri potpredsjednika. Plenković je već najavio i svoju kandidaturu, kao i onu cijelog njegova tima, poručujući kako svi idu po još jedan mandat.

Aktualnog predsjednika zadarske organizacije HDZ-a koji je nedavno dobio još jedan mandat ministra EU fondova, Šimu Erlića, pitali hoće li se kandidirati za neka od nacionalnih tjela stranke,  a evo što nam je odgovorio:

Sljede nam izbori za vodstvo stranke koje se potvrdilo nizom pobjeda u mandatu predsjednika Plenkovića na različitim vrstama izbora, zbog čega je on najuspješniji predsjednik HDZ-a u povijesti s čak tri mandata. Stoga vjerujem da će članstvo podržati put kojim predsjednik Plenković i predsjedništvo vode HDZ, a samim tim i Vladu i Hrvatsku te da ćemo kroz politiku HDZ-a nastaviti snažno zalagati se za interese Hrvatske, kako nacionalno, tako i u Europi, te nastaviti s trendovima dobrih stopa rasta kakve sada imamo, izjavio je Erlić za Antenu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...