“NEMA PRAVNIH INTERESA” Radeta: Odbijen mi je zahtjev za uvid u lokacijsku i građevinsku dozvolu

Nastavlja se saga zvana građevinska dozvola između predsjednika zadarskog SDP-a, Danijela Radete, i Grada Zadra. Naime, Radeta je u ponedjeljak na pisarnicu predao zahtjev za, kako navodi, uvid u dokumentaciju za gradnju stambeno poslovne građevine na građevinskoj čestici površine 1563 metara četvornih,  koja nosi broj k.č. 3099/12 k.o. Zadar u Zadru Nikole Tesle bb, KLASA: UP/I-350-05/19-01/5, URBROJ: 2198/01-5-19-8, od 21.11.2019. godine, tvrtki Bagat usluge d.o.o. Zadar.

Međutim, kaže kako je prije 15 minuta primio poziv iz protokola te da mu je rečeno da mu je zahtjev odbijen jer nema “pravnih interesa” kako bi mu se omogućio uvid u dokumentaciju, odnosno u izdanu lokacijsku i građevinsku dozvolu:

Usmjerili su me na Ivanu Dadić, kao glasnogovornicu i PR službu Grada Zadra.  Dakle, ako ste predsjednik jedne oporbene političke opcije u Zadru, predsjednik Kluba vijećnika u Gradskom vijeću Grada Zadra, gradski vijećnik i predsjednik Odbora za prostorno planiranje Grada Zadra i otvorili ste temu o nezakonitoj lokacijskoj i građevinskoj dozvoli, a samim tim se izložili i tužbama, onda za njih i dalje nemate ‘’pravni interes’’.  U prijevodu, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra ne vidi “pravni interes” da ustupi dokumentaciju Odboru za prostorno planiranje Grada Zadra kojem je nadležan! Svašta!  – zaključuje Radeta u najnovijoj  objavi vezano za građevinsku dozvolu u Ulici Nikole Tesle u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...