ON SVE ZNA Aco Petrović otkrio za koga će igrati Hezonja

Nije tajna da između navijača Partizana i Marija Hezonje postoje obostrane simpatije. Prilično je neizvjesno gdje će hrvatski košarkaš nastaviti karijeru, ali navijači Partizana se ipak nadaju da bi jedan od najboljih igrača Real Madrida mogao obući crno-bijeli dres.

Hezonja je trenutno u pregovorima s Real Madridom oko nastavka suradnje jer mu je istekao ugovor. U jednom trenutku se činilo da će sigurno prijeći u grčki Panathinaikos, no, pojavili su se određeni problemi.

Aleksandar Aco Petrović, poznati hrvatski trener, progovorio je o budućnosti Marija Hezonje – gostujući u podcastu “O svemu i ničemu s Krešom i Krunom”.

Prema Petrovićevim riječima, nema ni najmanjih izgleda da se Hezonja pridruži momčadi Željka Obradovića, piše maxbetsport.rs.

– Ne, ne… To nije realno. Čelnici Real Madrida razgovaraju s njim svaki dan. Realov problem jest drugi, a to je preveliki roster. Imaju 15 igrača te on ne može dobiti minutažu koju želi, kao ni rolu. U Panathinaikosu je puno više prostora na pozicijama tri i četiri, pa to može biti prednost. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, a pozitivno je lud – rekao je Petrović.

Aco smatra da će Hezonja karijeru nastavi u Panathinaikosu.

– Ako ljubavni poziv Panathinaikosa bude onakav kakav je najavljen, onda ga očekujem tamo – kazao je Aleksandar Petrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...