PRVA LJETNA SUBOTA Tradicionalni foto đir gradskim kaletama, Kalelargom, Forumom i orguljama…

Četvrtu subotu u lipnju, Zadranke i Zadrani su, kao naravno i turisti, većina njih, odlučili provesti u šetnji gradskim kaletama, Kalelargom, Forumom i orguljama sa sladoledom u ruci i -cvikama na glavi…

Drugi su, ili je, hm, možda to bila većina, odlučili ipak malo odmoriti pa su šetnju zamijenili „velikim machiattom“ ili pak mineralnom u nekoj od krcatih gradskih kavana.

Ma koliko god bilo vruće, tradicionalni subotnji đir se ne smije preskočiti, pa makar to na ovim sparinama – ‘dok dur dur’-može značiti i sunčanicu (naravno ukoliko se ne pazi, a takvih slučajeva, nadajmo se nema).

Srećom, tu i tamo se mogao osjetiti lagani povjetarac zbog kojeg se moglo makar malo lakše disati, a valovi koji su zbog njega nastali neki su iskoristili kao svojevrstan tuš. Hlad su normalno brojni iskoristili za zaklon od Sunca, a neki su ga iskoristili za popodnevnu drijemku…

Ulice su i ove subote bile žive i obojane šarenim modnim kombinacijama po kojima se puls ovoga grada može osjetiti. Moglo se uočiti mnoštvo različitih haljina, kombinezona, košulja i sl., i naravno kupaćih kostima koje mnogi turisti nesmetano nose kao odjevnu kombinaciju.

Kako je to sve skupa izgledalo do nekih ura, možete pogledati u potonjoj galeriji, pa…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...