SVE JE BREND ILI TO ŽELI BITI! O brendovima i brendiranju na velikom Brend Forumu u Zagrebu 21.lipnja. Poslovni FM slavi 5. rođendan!

Pod motom SVE JE BREND. ILI TO ŽELI BITI! u Zagrebu će se prvog dana ljeta, 21. lipnja, održati BREND FORUM 2024., jedinstvena konferencija koja će na jednom mjestu okupiti vlasnike tvrtki, predsjednike i članove uprava, direktore kompanija, više brojnih inozemnih i domaćih stručnjaka.

Oni će iz pozicije onih kojih odlučuju govoriti o brendovima i brendiranju, podijeliti svoja razmišljanja o ulozi, razvoju brenda,/brendova i njihovim poslovnim strategijama.

Na Forum, među ostalima, dolazi kao key note speaker i Kimberly Kociencki, predsjednica Uprave Society of Product Licensors Committed to Excellence (SPLiCE), jedne od najvećih asocijacija na svijetu za licenciranje proizvoda, svojevrsnog think-tanka s najboljim praksama za za davatelje licenci robnih marki. Okupljenih više od 500 svjetskih brendova u 50 industrijskih sektora ostvaruje godišnje više od polovine svih svjetskih prihoda u retailu od licencinga.

Sudjelujte prijavom na https://www.entrio.hr/event/brend-forum-2024-18939?pc=BF5, budite dio velike proslave 5.rođendana Poslovnog FM, prvog poslovnog radija.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...