TOPLO-HLADNO, LUKA BOŽIĆ; Pleslić odgovorio što misli o pisanju društvenih mreža!

Luka Božić ostaje u KK Zadar. Pa onda, Božić odlazi u Valenciju, i tako to ide – iz dana u dan. Navijači bi voljeli znati – odlazi li MVP, ili će i dalje biti dio momčadi Danijela Jusupa.

Tako je zadarski zaljubljenik u košarku Tomislav Horvat – koji se često oglašava putem svog X profila, najprije napisao kako Valencija raskida predugovor s Božićem, jer da ga novi trener španjolske momčadi Pedro Martinez ne želi u rosteru – te da će zbog toga otprilike dobiti 150 tisuća eura.

I onda čudo…

Horvat se vrlo brzo oglasio novom objavom – u kojoj piše kako Božić ipak ide u Valenciju – te da predugovor neće biti raskinut, na temelju, kako navodi Horvat – visokog izvora.

Tko će ga znati, izvor…?

Toplo, hladno, ostaje, odlazi, Zadar, Lokomotiv, Partizan, Valencija, Martinez, Jusup, Obradović, predugovor, ugovor…

Ništa se još konkretno ne zna. Možda Jusup “kemija” kako zadržati Luku i sljedeću sezonu. Navijači bi to sigurno voljeli, a i Jusup…

Nije ni Luki lako, nosi KK Zadar u srcu, vjerojatno bi i on želio ostati, emocije su velike…

Postavili smo pitanje sportskom direktoru KK Zadar, Denisu Plesliću – kako komentira objave na društvenoj mreži X, vezano za Božićev, navodni, odlazak.

Na odgovor nismo dugo čekali. Pleslić je odgovorio kratko, ali nije želio – ni potvrditi, ali ni negirati Božićev odlazak iz KK Zadar:

– Nemam komentar vezano za natpise na društvenim mrežama, odgovor kratak “kao fitilj”, dao je Pleslić.

Toplo-hladno se nastavlja i dalje..

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...