Vanna izvodila najveće hitove i plesala među publikom uz gosta iznenađenja u Šibeniku

Glazbena diva koja svojim šarmom i glasom već desetljećima oduševljava nastupima uživo održala je možda i jedan od boljih koncerata na Tvrđavi ove sezone.

Kao što je ranije i najavila, u Šibeniku je izvela poseban repertoar na kojem se našla i najnovija pjesma “Dan po dan”, duet sa Sergejem Božićem iz showa The Voice, a ujedno i gostom iznenađenja na jučerašnjem velikom koncertu.

“Uvijek je posebno vratiti se u Šibenik nakon što sam ostala ovoj divnoj publici dužna nastup u punom kapacitetu budući da su nas zadnji puta mjere omele u tome. Presretna sam što je Tvrđava bila krcata i što mi se na pozornici pridružio Sergej koji je bio sjajan gost. Atmosfera koju smo zajedno napravili bila je baš super. Nadam se da se vidimo opet uskoro”, rekla je Vanna po završetku koncerta.

Sjajno izdanje jedne od najboljih domaćih pjevačica u kojemu je svojim pošalicama, ali i dovitljivom interakcijom satima zabavljala publiku ostat će u lijepom sjećanju svima koji su imali prilike uživati u koncertu na krovu grada. U više se navrata Vanna spustila s pozornice na parter i popela na tribine kako bi iz prve ruke doživjela atmosferu i publiku koja se praktički otimala za mikrofon.

Ispred nje je sada niz koncerata i pretrpan ljetni raspored na turneji koju će završiti velikim klupskim koncertom 5. listopada u Tvornici Kulture u Zagrebu.”

Čim se dojmovi malo slegnu okrećem se idućim koncertima u Sustipanu, Kastvu, Puli, Čakovcu, a onda šlag na torti – zagrebačka Tvornica”, najavila je Vanna.

 

Autor fotografija: Valerio Baranović (Tvrđava kulture)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...