LAPIDARIJ NARODNOG MUZEJA U 21:30 Monodrama PRAČOVJEK nudi odgovor na vječni rat spolova!

ZAKON TEATAR ( KARLOVAC ) I THEATRE MODUL (ISLAND )
LAPIDARIJ NARODNOG MUZEJA ZADAR 21:30H
CIJENA ULAZNICE15 €

Autor: Rob Becker
Režija: Peđa Gvozdić
Prijevod: Bojana Bajić
Dramaturgija: Petra Pleše
Scenografija: Davor Trupac
Kostimografija: Morana Petrović
Glazba: Damir Šimunović
Oblikovanje svjetla: Robert Pavlić

Asistentica redatelja i scenski pokret: Sara Ipša
IGRA:
Peđa Gvozdić

Monodrama PRAČOVJEK nudi odgovor na vječni rat spolova – stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas. Kroz mnoštvo transformacija i izuzetno glumačko umijeće, glumac Peđa Gvozdić nasmijat će nas, podučiti i pomiriti nepomirljivo.

Defending the Caveman najdugovječniji je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegasa te je postigao svjetski uspjeh. Urnebesna komedija, autora Roba Beckera je tijekom godina izvođenja osvojila srca milijuna gledatelja diljem svijeta.

PRAČOVJEK je do sad preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškararca i žena od prapovijesti do danas. Trenutno više od 40 glumaca diljem svijeta izvodi komediju koja obara sve rekorde gledanosti.

Talentirani glumac i redatelj Peđa Gvozdić je ovim naslovom obilježio 10 godina svog umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu „Zorin dom“ u Karlovcu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...