FOTOGALERIJA Tuna, Sushi & Wine oduševio Zadrane

Zadar je večeras bio domaćin iznimnog kulinarsko-kulturnog događaja, gala večere “Tuna, Sushi & Wine Festival” koja se održala u prostoru Arsenala. Pod vodstvom japanskog masterchefa Akiyukija Nasue, gosti su uživali u večeri ispunjenoj vrhunskim okusima, tradicijom i glazbom, koja je trajala sve do ranih jutarnjih sati.

Događaj je započeo u 20 sati uz moderaciju Elvisa Papića, koji je publiku vodio kroz večer prepunu atraktivnih nastupa. Prvi su na pozornicu izašli Hikari Mukai i Hitomi Uratani, koji su do 20:10 predstavili prve kulinarske delicije, nakon čega je uslijedio pozdravni govor.

Jedan od vrhunaca večeri bio je Kaitai Show, demonstracija tradicionalnog japanskog načina filetiranja velike tune, koja se održala od 20:30 do 20:50. Oduševljena publika pažljivo je pratila precizne pokrete i vještinu japanskih chefova, koji su izveli pravi gastronomski performans, što je zabilježeno i kamerama brojnih posjetitelja.

U 21 sat uslijedio je Katana Yaichi Samurai Show, kratki, ali vrlo dojmljiv prikaz vještine rukovanja tradicionalnim japanskim mačem, katanom.

Hikari Mukai i Hitomi Uratani ponovno su se vratili na pozornicu od 21:30 do 22 sata, pružajući gostima još jedan kulinarski užitak, ovoga puta s dodatnim jelima inspiriranim japanskom i mediteranskom fuzijom.

Večer je kulminirala koncertom “Tribute to Oliver Dragojević”, koji je trajao sve do 2 sata ujutro, čime je spojen Japan i tradicija s dalmatinskom emocijom i glazbom.

Smatrate li da se vi ili netko vama blizak ne bi trebao nalaziti u ovoj galeriji? Ispunite Zahtjev za uklanjanje sadržaja a mi ćemo svakako pokušati uvažiti sve vaše objektivne razloge za isti. Svakako vas molimo da prije toga pročitate sve odredbe prije ispunjavanja istog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...