RIBARSKA VEČER Brancini, kozice, lignje i srdele planule za dva sata u Biskupljači

Druga Ribarska večer koju je organizirao Vir turizam bila je pun pogodak, jer se sinoć u virskom naselju Biskupljača u plažnom baru Marinero red za ribe i čašu vina nije smanjivao od početka događaja u 19.30 sati. Tek oko 21.30 sati kada je s gradela skinuta posljednja riba, odnosno lignja, red je nestao, ali je zabava na terasi plažnog bara potrajala do iza 22 sata.

– Organizirali smo drugu večer posvećenu lokalnoj i autohtonoj gastronomiji koja je pokazala da za ovakvom vrstom događaja postoji veliki interes. Bilo je lijepo, a vjerujem da će tako biti i u kolovozu kada ćemo na istom mjestu napraviti treću Ribarsku večer s još većim izborom riba – kazao je direktor virske destinacijske menadžment kompanije Vir turizam Kristijan Bašić.

Ovaj su događaj odradili svi djelatnici Vir turizma uključujući šefa kuhinje restorana Kotarina Jakova Buškulića koji je gotovo tri sata proveo uz vrele gradele, a pekli su se brancini, srdele, lignje i kozice. Prva večer posvećena tradicionalnoj dalmatinskoj gastronomiji održana je krajem lipnja na Trgu svetoga Jure, koja je također bila vrlo uspješna, dok će se treća ponovno održati u Biskupljači u kolovozu.

Smatrate li da se vi ili netko vama blizak ne bi trebao nalaziti u ovoj galeriji? Ispunite Zahtjev za uklanjanje sadržaja a mi ćemo svakako pokušati uvažiti sve vaše objektivne razloge za isti. Svakako vas molimo da prije toga pročitate sve odredbe prije ispunjavanja istog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...