OKUSI ODRŽIVOSTI Uparivanje vina i hrane & izrada slastica

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u sklopu projekta „GUSTI – poboljšanje gastro turističkog itinerara u ruralnim regijama Hrvatske i Italije“ organizira dvodnevnu edukaciju „Okusi održivosti: Uparivanje vina i hrane & izrada slastica“ koja će se održati 23. i 24. rujna 2025. godine s početkom u 13 sati u prostorijama Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole Zadar, A. G. Matoša 40, Zadar. Planirano trajanje je do 16 sati.

Dvodnevna radionica je namijenjena dionicima iz sektora turizma i ugostiteljstva. Sudionici će imati priliku naučiti principe održivog uparivanja vina i hrane – kako lokalna vina najbolje pratiti s tradicionalnim i modernim jelima, sudjelovati u izradi slastica koje spajaju tradiciju i inovaciju, uz naglasak na korištenju sezonskih i lokalnih namirnica te se umrežiti s ostalim dionicima iz sektora turizma, gastronomije i lokalne proizvodnje.

Sudjelovanje na radionici je besplatno i broj sudionika je ograničen. Poveznici za prijavu sudjelovanja možete pristupiti na mrežnoj stranici Agencije ZADRA NOVA.

Projekt GUSTI sufinanciran je kroz Program prekogranične suradnje Italija – Hrvatska 2021. – 2027. Uz Agenciju ZADRA NOVA, u projektu sudjeluje još 7 partnera iz Hrvatske i Italije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...