Putnik kroz vrijeme upozorava: “Izvanzemaljci stižu sljedeće godine, iselite se čim prije sa Zemlje”

Amerikanac optužen za trovanje javnosti navodno je rekao policiji da je došao iz 2048. godine kako bi upozorio ljudsku vrstu na invaziju izvanzemaljaca.

Bryant Johnson izdao je “službeno upozorenje” policiji noć nakon što su se ljudi žalili na stanovitog muškarca i njegovu poruku “koja nije s ovoga svijeta”. Policajci su rekli kako je Johnson smrdio na alkohol i govorio dosta neartikulirano, ali njegova je poanta bila vrlo jasna – alieni dolaze na Zemlju sljedeće godine i potrebno je da čim prije napustimo planet.

Prema policijskom izvješću, dotični nije naveo precizan datum invazije. Odbio je razgovarati s liječnicima i medicinskim osobljem, već je htio doći do predsjednika. Istaknuo je kako je bio u mogućnosti putovati kroz vrijeme jer su izvanzemaljci napunili njegovo tijelo alkoholom.

Također je tvrdio da je stajao na “divovskom jastuku” koji ga je zatim prevezao do 2017. godine – premda je rekao da ga je jastuk trebao poslati u 2018. godinu. Johnson, kojemu su pronašli 1,36 promila alkohola u krvi, prevezen je u pritvor bez daljnjeg incidenta, piše Huffington Post.

Naravno, šala bi na kraju mogla biti na naš račun ako se sve ovo ispostavi istinitim, prenosi Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...