Znate li što zvijezde spremaju za vaš horoskopski znak u rujnu? Ne? Mi znamo…

Rujan nogima donosi nove početke, nove projekte i nove ljubavi. Kako će utjecati na vaš horoskopski znak, zna portal Chill.

Ovan

U rujnu ćete početi paziti što imate za reći i kako pritom izgledate. Izvrsno je vrijeme da počnete graditi temelje za svoju uspješnu budućnost, a to uključuje i nadogradnju garderobe.

Posljednji tjedan u mjesecu bit će vrlo uspješan za vas. Puno ćete naučiti, jer će vas tih dana voditi otvoren um, prijemčiv za sve nove stvari, a to će se odraziti i na ljubav.

Bik

U rujnu će vas pratiti dileme vezane uz suprotni spol, koje biste, srećom, trebali riješiti.

Osobito će vas privlačiti ljudi sa strastima sličnim vašima, a intelektualni izazov koji će oživjeti vašu svakodnevicu mogao bi se pojaviti u obliku osobe u znaku djevice ili blizanca.

Krajem mjeseca moguć je poslovni put. Moći ćete se pokazati na novom terenu, pred ljudima koji ne poznaju vaše mogućnosti.

Rak

Najvažnije osobe u vašem životu ovog mjeseca pokazat će se one u znakovima raka i blizanaca. Jedna od tih osoba omogućit će vam napredovanje u karijeri.

Kada je u pitanju ljubavna sfera, moći ćete privući pažnju zanimljive osobe. Povezivat će vas glazba, koja je i vaša strast, pa zato neće nedostajati tema za razgovor.

Zvijezde vas ovaj mjesec upozoravaju da počnete štedjeti, koliko je to god moguće.

Lav

Steći ćete mnogo novih, zanimljivih poznanstava.

U svakodnevicu, pomalo monotonu, unijet ćete dašak svježine, novinu koja će rutinu ostaviti u drugom planu.

Što se ljubavne sfere tiče, rujan će biti vrlo vruć. Upoznat ćete osobu s kojom ćete provoditi većinu slobodnog vremena, a najvjerojatnije će to biti osoba u znaku djevice ili blizanca.

Početkom mjeseca ići ćete na dugo putovanje pa se unaprijed pripremite, posebno ako je riječ o poslovnom putu.

Djevica

Bit ćete skloni pogreškama pa sve provjerite barem dvaput, pogotovo ako je pred vama neka važna prezentacija.

Odnos s određenom osobom uz koju vas za sada veže samo prijateljstvo bi nakon 22. rujna mogao prerasti u vruću romansu.

Ako se osjećate umorno od svakodnevice, usporite i razmislite o tome smireno i bez žurbe. Što je to što vas pokreće? Što vas guši?

Vaga

Saturn će prijeći u znak vage, što će utjecati na vaš privatni život.

Budite svjesni svojih emocija i ponašanja jer u suprotnom možete učiniti nešto ili reći ono zbog čega ćete kasnije požaliti, a vrijeme se ne može vratiti.

U profesionalnoj sferi moći ćete sami donositi važne odluke. Ako već duže vrijeme razmišljate o kreditu, sada je dobro vrijeme da i to realizirate.

Škorpion

Jasno ćete osjetiti val nove energije. Osjećat ćete da ste skloni ljubavi.

Svake večeri znatan dio vremena oduzet će vam dugi razgovori s osobom drugog spola, što na kraju može rezultirati romansom. Ako se uspijete zaljubiti, slušajte prije svega glas razuma, a zatim srce.

Doživljavate osobnu metamorfozu, uglavnom zahvaljujući energiji i svojoj hrabrosti. Te će promjene vrlo pozitivno utjecati na vaš život.

Živahnosti mjeseca pridonijet će i bogati društveni život, nešto što vam je tijekom ljeta jako nedostajalo.

Strijelac

Dobre vijesti vezane uz novi pothvat koji namjeravate započeti stižu brzo.

Osjetit ćete val energije koji će vam dati više snage za djelovanje, posebno u prvom tjednu mjeseca. Dobro iskoristite taj period jer krajem mjeseca osjetit ćete znatni pad energije.

Krenite što prije živjeti punim plućima. Razmislite o tome što bi bilo dobro promijeniti, Možda odjeću, možda posao, a možda i mjesto stanovanja, Pratite svoj unutarnji glas.

Provodite što više vremena u društvu veselih, optimističnih ljudi. Tako ćete spriječiti jesensku depresiju.

Jarac

Rujan će biti savršeno vrijeme da unesete nekoliko promjena i čvrstih odluka u svoj život. Slušajte glas intuicije, koja vas je uvijek dobro vodila.

U drugoj polovici mjeseca očekuje vas više zabave i društvenih susreta. Ipak, zapamtite da je na prvom mjestu posao – osim ako naravno ne želite provesti zacrtane planove.

Krajem mjeseca pronađite trenutak za razgovor s ljudima koji su vam najvažniji, ali pazite da ne kažete previše. Neka vas vodi razum, a ne emocije.

Vodenjak

U bliskoj budućnosti osjetit ćete duboku potrebu da se isključite iz svakodnevnog života i razmislite o svemu.

Imate dobre izglede za povišicu ili promaknuće, pa se sada počnite truditi da to postignete.

Osoba s kojom ste u vezi gledat će vas na potpuno drugačiji način nego do sada, što može biti i dobro i loše. Ako vam je stalo do te osobe, pobrinite se da kod nje opet probudite osjećaje i želju.

Ribe

U rujnu s većom pažnjom vodite brigu o svojoj privatnoj sferi života. Čim vam vrijeme dopusti, provedite ga s ljudima koji su vama važni.

Poslovni aspekt ovog će mjeseca biti ponešto zapostavljen odnosno neće vam biti primarna briga napredovati i razvijati nove ideje. I to je u redu.

Jednom kada s tim budete na čisto, i druga polja života doći će na svoje, čak već početkom jeseni, piše Chill.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...